Kort historia om oss..

Ungefär 1988 började vi sälja sexleksaker och VHS porrfilmer via annonser i dagstidningarna, på den tiden fanns det inga färgglada kataloger utan vi skickad ut datautskriva listor med kortfattad information om handlingen. Priset på en VHS film kunde ligga uppåt 800-900 kr styck för en helt ny release. Ett par år senare fick vi ett bra samarbeta med Delta & Doc och kunde genom dom erbjuda våra kunder en fyrfärgskatalog med sexleksaker samt även kläder. Katalogen var dyr och beställdes genom att skicka en femtiolapp i ett kuvert till oss.

Några år senare startade vi kontakttidningen Erotica - tidningen såldes genom Predab och fanns hos tusentals återförsäljare från norr till söder. Självklart fick vi rubriker i bl.a Expressen och anklagades för koppleri. Försäljningen tar fart på riktigt eftersom vi nu kunde visa bilder på VHS porrfilmer i tidningen till ett stort antal läsare. Under kommande år hände mycket, vi to.m slutade sälja sexleksaker och gick in i en ny bransch. Men i slutet av 1990 talet var vi tillbaka igen i branschen, denna gånga stannade vi och håller än på i sexbranchen, det blir omkring 25 år i branschen.

Vi har set många konkurrenter kommit och gått med åren. Just nu är vi starkare än någonsin och njuter av varje sekund av att få serva underbara kunder med sexleksaker, kläder, apoteksvaror och dvdfilmer. Driver både webbutik och en fysisk butik i Tidan, 3 mil norr om Skövde. Butiken är på ca 400 kvm, så det blir en en Sveriges största butiker i branschen. Vi kan garantera att du är i trygga händer hos oss, vi försöker på alla vis erbjuda dig bästa priser och service.

Bästa hälsningar