• Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Satisfyer Luxury Haute Couture
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

Satisfyer Luxury Haute Couture

1 199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 59 points. Din varukorg kommer att uppgå 59 points som kan omvandlas till en kupong av 23,60 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Dina älsklings-High Heels i 3 olika färger, underkläder av det finaste sidentyget eller den nya Satisfyer Luxury Haute Couture av extra mjukt, medicinsk Liquid-silikon, med svart äkta skinn och designer med ädelmetall - helt enkelt för att du kan göra det! Är lyxiga designer, fina material och lite extra glamour din grej? Då är det här lyxiga juvelen ur den nya Satisfyer Luxury-kollektionen den perfekta höjdpunkten i din leksakssamling.

Med smidig elegans lägger sig ringen av extra mjukt medicinskt liquid silikon runt din lustpärla och skämmer bort den med den hisnande sköna Satisfyer tryckvågsstimuleringen. Med den innovativa styrningen kan du välja din favorit bland 11 hastigheter och njuta av den underbara känslan av den beröringsfria klitorisstimuleringen. Den ergonomiska formen på Satisfyer Luxury Haute Couture ligger bekvämt i handen och ger dig en kunglig känsla med sin eleganta ovansida och sinnligt strukturerade skinn samtidigt som du har ett fast grepp. De guldfärgade detaljerna av metall samt den sidenmatta kroppen i preppig vit färg avrundar den lyxiga designen på ett perfekt sätt.

Produktdetaljer

Datablad

Material
Silikon / ABS
Drivsätt
Laddbar

Särskilda referenser

ean13
4049369016556
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)