Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock

Kiotos Monstar Dildo Beast 86 - Supercock

Stor skön MONSTER dildo!

1 595,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 93 points. Din varukorg kommer att uppgå 93 points som kan omvandlas till en kupong av 27,90 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Vi presenterar det oöverträffade Kiotos Monstar Dildo Beast: Supercock ? ett minutiöst utformat mästerverk i intim njutning. Konstruerad med precision och omsorg, denna enastående odjurliga dildo är designad för att leverera en extraordinär upplevelse som inte liknar någon annan.

Supercock mäter generösa 33,5 cm i total längd, med ett insättningsdjup på 270 mm, och erbjuder en expansiv duk för utforskning, vilket säkerställer att varje önskan möts med orubblig tillfredsställelse. Vid starten lockar Supercock med en elegant och smal spets som mäter blygsamma 35 mm i diameter. När din resa utvecklas, omfamna den spännande utvecklingen när denna exceptionella skapelse expanderar till häpnadsväckande 110 mm ? en spännande utmaning för dem som försöker utforska sina gränser. För den verkligt äventyrliga väntar ett alternativ att nå häpnadsväckande 150 mm, som rymmer även inkluderingen av pungen för en sensation bortom fantasi.

Supercock står som en oöverträffad följeslagare för dem som är dedikerade till att finslipa sin skicklighet. Dess monstruösa kött, prydd med en fängslande rödbrun nyans, har en lockande strukturerad yta som har tjocka ådror, vilket ger en extra dimension av njutning till varje möte. Tillverkad med yttersta engagemang för säkerhet och komfort, den är gjord av kroppssäker silikon, vilket garanterar en bekymmersfri utforskning. Silikonfärgen som används i dess skapelse bidrar till dess lockelse och ger en verklighetstrogen och förtrollande finish.

En kraftfull sugkopp förstärker Supercocks attraktionskraft och ger dig friheten att unna dig handsfree-nöje vart du än önskar. Den här funktionen öppnar en värld av möjligheter, så att du kan utforska nya vinklar och positioner för en ännu mer uppslukande upplevelse.

Skräddarsydd för finsmakare av nöje som vill träna och förfina, denna exceptionella dildo tänjer på diametergränserna, vilket gör den till en idealisk supertränare för både vaginal och anal utforskning.

Våga omfamna det extraordinära med Kiotos Monstar Supercock ? där innovation, kvalitet och oförglömliga förnimmelser möts i perfekt harmoni.

Produktdetaljer

Datablad

Längd
33.5 cm
Diameter
3.5 - 10 cm
Material
Silikon

Särskilda referenser

ean13
8720246447712
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.