Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

AFC Vibrating Butt Buddy
  • AFC Vibrating Butt Buddy
  • AFC Vibrating Butt Buddy

AFC Vibrating Butt Buddy

259,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 15 points. Din varukorg kommer att uppgå 15 points som kan omvandlas till en kupong av 4,50 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Lyft tabut förknippat med analsex och upptäck otrolig njutning med vår Anal Fantasy Collection. Om du aldrig har provat anal lek är Vibrating Butt Buddy precis vad du behöver för att utforska den fantastiska världen av anal stimulering. Vibrating Butt Buddy har en avsmalnande spets för enkel inträde, medan den viskande tysta motorn ger uppseendeväckande vibrationer direkt till din mest känsliga plats.

Använd flerhastighetsratten på fjärrkontrollen för att slå på och stänga av stämningen, vilket tar dig från ett fladder till ett bult på några sekunder. Prova att fylla dig själv med Vibrating Butt Buddy under annan sexuell stimulering och du kommer att klimaxa hårdare än någonsin tidigare! Rengöring är ett kick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. Nyckeln till anallek är att ta det långsamt! Att försöka analpenetration innan du är ordentligt upphetsad kan vara obehagligt, så låt dig själv slappna av för att njuta av upplevelsen. Fingerlek är ett bra sätt att koppla av anus.

Anus och ändtarm har inte ett automatiskt smörjsystem som slidan, så använd mycket Moist® glidmedel för att minska friktionen och öka njutningen. Att nå orgasm genom anal stimulering är otroligt upphetsande tack vare områdets höga koncentration av nervändar, och vår Anal Fantasy Collection innehåller leksaker som stimulerar var och en av dessa nerver. Så tillåt dig själv att gå in i en ny värld av bakdörrslycka... möjligheterna till nöje är oändliga!

Produktdetaljer

Datablad

Längd
12,7 cm
Diameter
2 cm
Material
Silikon
Drivsätt
Batterier AA

Särskilda referenser

ean13
603912332254
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)