Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff
  • Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff
  • Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff
  • Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff
  • Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff

Fleshlight - Kenzie Reeves Creampuff

Det bästa

799,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Snart slutsåld!

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 47 points. Din varukorg kommer att uppgå 47 points som kan omvandlas till en kupong av 14,10 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Kenzie Reeves kommer från New Hampshire och är din favoritporrstjärna i måttlig storlek. Känd för sin lilla kropp, ungdomliga utseende och imponerande flexibilitet och atleticism, har den här porrstjärnan en omättlig sexlust som bara verkar öka för varje kuk hon tar.

Född i New Hampshire den 7 juli 1997, den här fräscha artisten mäter bara 4 fot 10 tum (1,47 m) och 32B-22-30. Det räcker med att säga, om du någonsin har fantiserat om en liten blond spinner som rider din kuk som om det inte finns någon morgondag, leta inte längre ? Kenzie Reeves är din tjej!

Som tonåring arbetade Kenzie Reeves på Taco Bell som kassörska. Men dagen hon fyllde 18 tog hon farväl av den populära restaurangen och började arbeta som exotisk dansare och uppträdde på herrklubbar över hela USA. Trots att detta arbete är en välkompenserad spelning, var Kenzie snart redo att gå vidare, angelägen om att ta sina sexuella talanger till nästa nivå.

"Jag ville prova något nytt, och jag älskar att vara en lekfull sexkattunge. Jag tycker om sex, att glädja andra människor. Jag gillar att reta". Kombinera denna medfödda sexuella lust med hennes visserligen "dåliga porrberoende" och beundran av porrstjärnor som flickan Fleshlight Girl Alexis Texas, och det är uppenbart att porrstjärnstatus var denna petita bruds öde.

Ivriga att vidga sina vyer och dyka in i porrvärlden började Kenzie undersöka filmjobb för vuxna via SexyJobs.com samt genom att kontakta olika talangbyråer. På kort tid upptäckte Kenzie Reeves den vuxna filmmodellbyrån East Coast Talent och i mars 2017 reste hon till Florida för att spela in sin debutfilm.

Inom mindre än ett år efter att hon gjorde sin branschdebut hade Kenzie Reeves redan mottagit "Bästa trevägssexscen" och "Bästa sexscen ? virtuell verklighet" vid 2018 års AVN- respektive XBIZ-utmärkelser. Idag spelar hon i många av de mest kritikerrosade porrproduktionerna Brazzers, Evil Angel och Reality Kings.

Medan hon älskar att filma ett brett utbud av porrscener, är det "tonåring"-genren där hon har blivit ett känt namn idag. "Allt som har med en skolflickfantasi att göra...Allt med en rutig kjol och en linjal som smackar min rumpa...Jag är helt med".

Nu kan du uppleva din vildaste kink med Kenzie när du vill genom att plocka upp en av hennes kopior av manliga onanister, Creampuff och Cupcake, endast tillgänglig här på Fleshlight!

Produktdetaljer

Särskilda referenser

ean13
810476011840
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)