Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Pjur Mini Collection 4 x 10 ml
  • Pjur Mini Collection 4 x 10 ml

Pjur Mini Collection 4 x 10 ml

159,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 9 points. Din varukorg kommer att uppgå 9 points som kan omvandlas till en kupong av 2,70 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Är du helt ny eller bara lite okunnig när det kommer till djungeln av  glidmedel? Här får du prova på de fyra mest sålda glidmedlen från ett av  de ledande märkena på marknaden, för att kunna hitta just din favorit.  Det snabbaste sättet att helt enkelt pröva ut vad som passar just dig/er  bäst. De fyra olika glidmedlen består av två silikonbaserade samt två  vattenbaserade.

Oavsett om du inte vet något om glidmedel, eller  bara är nyfiken på att prova på olika premiumglid, så får du nu  möjligheten. Pjur Mini Collection är skapad för att berika ditt  kärleksliv i alla stunder. Samtliga produkter från märket Pjur är  tillverkade i Tyskland och är kompatibla med latexkondomer. Som  medicintekniska produkter har samtliga av dessa produkter klarat de  strängaste kvalitetskriterierna. Tänk på att silikonbaserat glidmedel  inte är kompatibelt med supermjuka material såsom lösvaginor, till dessa  får enbart vattenbaserat glidmedel användas.

Pjur Med Repair Glide är ett vattenbaserat glid som har återfuktande egenskaper på din hud,  och fungerar till alla typer av sex. Glidet är berikat med hyaluron som  hjälper till att regenerera torr och stressad hud, för en varaktig och  maximal smörjning.

Pjur Original är ett rent  silikonbaserat glidmedel av riktig premiumkvalitet. Här räcker några  droppar för att ge smörjning i timtal! Fungerar även utmärkt för  avkopplande eller erotisk massage.

Pjur Woman Nude är ett  vattenbaserat glidmedel speciellt anpassat för att "gå ihop" med hennes  kropp och slemhinnor (extra skonsamt). Det är fritt från glycering,  konserveringsmedel samt parabener. Speciellt framtagen för känslig hud.

Pjur Backdoor är ett silikonbaserat glidmedel avsett för analsex, som har en  avslappnande och lätt bedövande effekt tack vare tillsatsen av  jojoba-extrakt. Det bästa valet av alla för den eller de som är nyfikna  på penetration där bak.

Produktdetaljer

Särskilda referenser

ean13
827160114329
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)