Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Shunga - Serenity - Monoi
  • Shunga - Serenity - Monoi

Shunga - Serenity - Monoi

Fantatisk Olja!

249,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 14 points. Din varukorg kommer att uppgå 14 points som kan omvandlas till en kupong av 4,20 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Shungas massageoljor består av 100% naturliga, kallpressade oljor som glider skönt över huden. De är fantastiska att använda till en sensuell helkroppsmassage med sina erotiska dofter och sköna känsla.

Shungas massageoljor innehåller e-vitamin och är tillverkad av kallpressade oljor, från bland annat mandel, druvkärnor, sesam, avokado, safflor, ylang-ylang och yohimbe. Oljan är mycket dryg och lämnar huden oemotståndligt mjuk och återfuktad efter massagen. Den går sakta in i huden så du kan njuta länge och väl av massagen utan att bli klibbig efteråt.

Hur använder jag den?

Ringla lite olja i handen och gnugga handflatorna mot varandra för att sedan smeka händerna över din eller din partners kropp. Vill du ha en ännu hetare upplevelse då värm försiktigt oljan i ett vattenbad innan användning men var försiktig så den inte blir för varm. Testa alltid temperaturen på oljan i handel innan du använder den på övriga delar av kroppen. Oljan kan också med fördel användas i badet. Häll lite i badkarsvattnet så blir huden återfuktad, len och både du och badrummet kommer dofta himmelskt gott.

Är det något annat jag behöver veta?

Oljan är fri från parabener, mineraloljor och animaliska ingredienser. Den är heller inte testat på djur och håller i hela 2 år efter öppnad förpackning.

Produktdetaljer

Datablad

Mängd
240 ml

Särskilda referenser

ean13
697309012133
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)