Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Icicles No 79
  • Icicles No 79
  • Icicles No 79

Icicles No 79

Glas Plug

349,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 20 points. Din varukorg kommer att uppgå 20 points som kan omvandlas till en kupong av 6,00 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Vill du experimentera med temperaturen? Då är glas-leksaker för dig! Utforska Icicles serie och hitta fin favorit!  Elegant och exklusiv, denna handgjorda analplugg är gjord i svart  glas. Varje Icicle No 79 är unik och skapt för intensiva lekar!

Glas är ett tacksamt material och passar utmärkt som  analplugg för er som söker efter en riktigt hård och vacker plugg! Tar  du ordentligt hand om denna plugg kommer den dessutom hålla hela livet.  Värm pluggen under varmt vatten eller kyl den med kallt vatten, lek fram  den bästa känslan! Passar att använda med vilket glidmedel som helst, men välj gärna ett av kvalite. Denna plugg dinns även i  rosa handblåst glas och heter Icicles No 79. Pluggen är 9 cm lång varav 7,3 cm är införbart. 

Buttplug's kommer i olika storlekar och former, men har alla samma  syfte: att stimulera din anal för ökad njutning ? både under sex och  onani! Kännetecknet för en buttplug är att dessa alltid har ett s.k. säkert  stopp i botten. Detta stopp gör så att pluggen inte glider upp och  försvinner i din anal ? något som kan resultera i ett oönskat besök på  akuten. Analpluggar finns i alla möjliga olika storlekar, och endast du  kan veta vad du är ute efter. Det bästa tipset är att börja med en  mindre analplugg för att sedan jobba sig uppåt. Vissa vill endast ha  sensationen av något litet som retar analöppningen, medan andra är ute  efter en större fyllighet inuti.

Produktdetaljer

Datablad

Längd
9 cm
Diameter
3 cm
Material
Glas

Särskilda referenser

ean13
603912747539
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)