Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

FLG Signature Collection : Gina Valentina
  • FLG Signature Collection : Gina Valentina
  • FLG Signature Collection : Gina Valentina
  • FLG Signature Collection : Gina Valentina

FLG Signature Collection : Gina Valentina

799,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Snart slutsåld!

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 47 points. Din varukorg kommer att uppgå 47 points som kan omvandlas till en kupong av 14,10 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Om unga, rykande heta brasilianska brudar är din grej, är Gina Valentina allt du kan begära och mer! Med sin solbrända hud, fylliga rumpa och pigga tuttar är hon den perfekta Latina-fantasien för män över hela världen.

Den 18 februari 1997 föddes denna underbara dam i Rio de Janeiro, Brasilien, och flyttade senare med sin familj till Miami. Som tonåring var hon känd som en pratsam och vänlig tjej ? särskilt med pojkarna. Det var faktiskt under gymnasiet som hon började dejta en av sina nära vänner, en populär brottare. Det var med honom hon hade sin första sexuella upplevelse.

När Gina gick med i vuxenbranschen 2015 vid 19 års ålder, med sin petite 5'2, 34A-24-35 kropp, hade inga problem att få roll i en mängd scener i många av dagens toppproduktionsstudior. På grund av hennes lilla, ungdomliga utseende och förkärlek för grovt sex, är Valentina ofta castad för undergivna tonårsroller. När hon inte spelar rollen som student, barnskötare eller styvsyster, filmar hon också fantastiska hardcore-scener där hon engagerar sig i trekanter, orgier och bondage.

Vid det här laget har den bedårande vuxna filmstjärnan arbetat med några av de bästa studiorna i branschen idag, som Brazzers, Evil Angel, Blacked, BangBros och Devil's Films. Som ett bevis på hennes otroliga framträdanden har Gina Valentina uppmärksammats år efter år för sina fantastiska porrframträdanden.

2017 var hon med på omslaget till tidningen Penthouse; samma år började hon vinna många nomineringar från världens främsta utmärkelser för vuxna ? XBIZ och AVN ? som "Bästa nykomlingskådespelerska" och "Bästa lesbiska sexscen". Dessutom vann Gina 2020 års XBIZ-pris för "Bästa Virtual Reality Sex Scene".

Det finns ingen bättre tid än nuet att uppleva hennes nya replika sexleksaksensationer Stellar och Cosmic, endast tillgänglig här på Fleshlight!


Produktdetaljer

Särskilda referenser

ean13
810476011802
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)