Alla bästsäljare
  • Fleshlube

  • Intt

  • Intt

  • X-Men

  • C4M

    C4M
  • Mustaschkampen

Fleshjack - Max Konnor - Overdrive
  • Fleshjack - Max Konnor - Overdrive
  • Fleshjack - Max Konnor - Overdrive
  • Fleshjack - Max Konnor - Overdrive
  • Fleshjack - Max Konnor - Overdrive

Fleshjack - Max Konnor - Overdrive

799,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Snart slutsåld!

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 47 points. Din varukorg kommer att uppgå 47 points som kan omvandlas till en kupong av 14,10 kr.

  Säker Shopping!

Hela butiken är krypterad med SSL!

  Leveranser

Leverans sker inom 24 timmar!

  Ångerrätt

14 dagars ångerrätt!

Beskrivning

Denna FleshJack Boys stroker har en öppningsgjutning från den vuxna stjärnan Max Konnor och hans egen signaturstruktur, Overdrive. Overdrive består av tre distinkta njutningskammare, som börjar med den tätaste som har rader av omväxlande stimuleringspärlor. Den mellersta kammaren har både släta och räfflade vridande vågor, och följs av den sista sektionen, som är kantad med klimaxsträngar.

Liksom alla leksaker i FleshJack Boys-serien, inkluderar FleshJack Boys: Max Konnor - Butt (Overdrive) det diskreta ficklampsformade fodralet i pärlemorfärgat blått och en kötttonad SuperSkin-fodral. Det klassiska fodralet innehåller ett skyddande lock som tas bort för användning och sätts tillbaka för förvaring, och ett bakre gavellock som kan lossas eller dras åt för att justera sugnivån som genereras när du använder Fleshlight.

Max Konnor har gjort en hel förändring i livet. Konnor växte upp i en liten konservativ stad i Georgia och var en nörd som var på väg att bli pastor vid 16 års ålder. När han tog examen från gymnasiet fick hans kärlek till teater honom att gå in på TV och film. Han flyttade till NYC för att gå på college och fullfölja den drömmen.

 2008 doppade Max tårna i vuxenbranschen när han började kamma på deltid. Det var inte förrän 2017 som han övergick till fulla vuxenscener där fandom snart upptäckte honom och blev kär.

 Sedan hans introduktion till porr har Konnor arbetat hårt för att bygga ett imperium. Han har startat en agentur för POC-modeller som heter Haus of Konnor och är det nya ansiktet utåt för cammingsajten CAM4 som deras första manliga ambassadör någonsin. Max är en stigande stjärna som har nominerats till många priser och vann senast "Bästa Duo Sex Scene" vid 2019 GayVN Awards och "Hottest Cock" vid 2019 Grabby Awards.

Produktdetaljer

Särskilda referenser

ean13
810476012670
15 andra produkter i samma kategori:
Kommentarer (0)